Veiligheidsdeuren

Wilt u veiligheid voor u en uw gezin? Laat dan een veiligheidsdeur plaatsen in uw appartement. Onze deuren hebben een de onverwoestbare inbraakklasse 3. Deze worden volledig afgewerkt geplaatst in heel Vlaanderen. En uw bestaande deur nemen wij mee als u dat wenst.

Gespecialiseerd in veiligheidsdeuren voor appartementen

Wij van de firma bevex hebben ons gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor appartementen. Wij zijn hier dan ook volledig voor uitgerust en hebben onze materialen hierop afgestemd. Hierdoor kunnen we u vandaag een hogere kwaliteit aanbieden, de plaatsingstijd verkorten en daardoor een scherpe prijs aanbieden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Inbraakwerend

Tochtwerend

Geluidswerend

Brandwerend

kiersluiter veiligheidsdeur

Kiersluiter (in optie)

De standaard veiligheidsdeuren worden uitgerust met een kiersluiter. Hiermee kan u de deur maar enkele centimeters opendoen. Zo kan je, wanneer je niet gerust bent, eerst met de bezoeker spreken zonder dat deze de deur kan openen.

spion veiligheidsdeur

Spion

Het spionnetje laat u toe door de deur te kijken wie er staat. Door de breedhoeklens zal de bezoeker zijn best moeten doen om uit het zicht te vallen. Twijfelt u dan nog? Dan kan u de kiersluiter gebruiken om te spreken met de bezoeker.

tochtstrip veiligheidsdeur

Automatische Tochtstrip

Door het automatisch afsluiten van deze tochtstrip bij het sluiten van de deur is er een betere isolatie voor geluid en tocht.

Veiligheidsdeur met afwerking naar keuze

Onze veiligheidsdeuren zijn volledig van staal, maar de afwerking van de deur gebeurt zowel binnen als buiten met een houten paneel. Dit paneel heeft een aantal mogelijkheden in afwerking. De rest van de deur (kader, omlijsting, …) is wit. Wanneer u later een beschadigd paneel heeft door een verhuis of dergelijke kan dit paneel vervangen worden en ziet uw deur er weer als nieuw uit. De verschillende kleur keuzes vindt u hieronder.

Ik wil jullie bedanken voor het goede verloop bij het plaatsen van een veiligheids-branddeur. Alles is vlot verlopen van de start tot de plaatsing. Ik ben zeer tevreden en zal zeker niet nalaten jullie naam door te spelen aan geïnteresseerden in dergelijke deuren. Nogmaals dank!

Maria M.

Brandwerend

Wij hebben een standaard veiligheidsdeur en een brandwerende versie. Deze brandwerende veiligheidsdeur is Bosec gekeurd. Deze deur heeft een aantal voorzieningen extra die ervoor zorgen dat deze deur brandwerend is. Zo is de metalen kader geperforeerd om de warmteoverdracht te beperken. Zijn er speciale strips geplaatst die uitzetten bij brand, en is er in de deur een extra plaat voorzien om de brandweerstand te verhogen.

Kom eens langs in onze showroom!

Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze veiligheidsdeuren? Of wil je graag een paar voorbeelden zien? Daarvoor kan je geheel vrijblijvend terecht in onze showroom op de Antwerpsesteenweg 50 te Aartselaar.

Veiligheidscilinder

Veiligheidscilinder met 2* skg. 3 Sleutels standaard meegeleverd.

Vergrendeling

De veiligheidsdeur beschikt over 5 mobiele sluitpinnen waarvan 1 boven 3 in de midden en 1 onderaan. Verder is er nog 1 dagschieter en zijn er 6 vaste stalen dievenklauwen aanwezig. Zo is ook de scharnierzijde beschermt tegen grof geweld.

Tochtstrip

De tochtstrip verzorgd een thermische en akoestische isolatie.

Onderhoud

Deze deuren hebben weinig of geen onderhoud nodig. De deuren zijn volledig regelbaar waardoor deze nooit slepen of slecht sluiten.

Panelen wisselbaar

De panelen in de deur zijn perfect vervangbaar daardoor kunnen deze gewisseld worden wanneer u dat wenst. Of wanneer dit nodig is na beschadiging.

Spion

Kijk wie er voor de deur staat alvorens u de deur opent.

Kiersluiter

De standaard veiligheidsdeuren worden uitgerust met een kiersluiter. Hiermee kan u de deur maar een enkele centimers opendoen. Zo kan je wanneer je niet gerust bent eerst met de bezoeker spreken zonder dat deze de deur kan opendoen.

Enkele eigenschappen van de veiligheidsdeur

Veiligheidscilinder

De veiligheidsdeuren worden opgeleverd met een veiligheidscilinder van het merk cisa, type AP3. Deze heeft een skg waarde van 2 sterren. En is beschermd tegen afbraak en uitboren. Uiteraard plaatsen wij op de veiligheidsdeur ook nog een veiligheidsrozet die deze cilinder beschermt tegen boren en afbreken. Bij deze cilinder leveren wij u 3 sleutels en een certificaat dat u gebruikt om extra sleutels te laten bijmaken

Isolatie

Deze deur heeft heel wat voorzieningen om geluide en koude tegen te houden. Zo is er volledig rondom rond de deur een afdichtingsrubber. Ook is er onder de deur een regelbare automatische tochtstrip voorzien zodat ook de spleet onder uw deur wordt afgesloten. Dit biedt een grote meerwaarde voor de akoustische en thermische isolatie.

Waarom Bevex? Voor ons kiezen is vanzelfsprekend!

Bevex is een familiebedrijf waar service en kwaliteit op de eerste plaats komt. We plaatsen veiligheidsdeuren waarvan de panelen verwisselbaar zijn. Hierdoor kan u na beschadiging voor een beperkte kost het uiterlijk krijgen van een nieuwe deur.

Snelle service

Altijd snel geholpen, zowel voor een offerte als naservice.

Wij zijn bereikbaar voor problemen of vragen. 015/51 76 82

Offertes op maat

Wij komen gratis en vrijblijvend langs voor een offerte op maat.

Er wordt met u steeds besproken wat u verwacht van de veiligheidsdeur.

Planning

Afspreken voor plaatsing gebeurt steeds op een passende datum

Wij vragen u steeds wanneer het past. Geen doorgedrukte plaatsingsdag.

Gratis beveiligingsadvies en offerte!

Wenst u gratis beveiligingsadvies en de daaraanverbonden offerte? Neem dan contact met ons op en we komen u zo snel mogelijk helpen.