Parlofoon of Videofoon?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Parlofoon

Wij verdelen voornamelijk parlofonie van het merk ‘Bticino’. Onze keuze voor dit merk is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker de kleinere installaties zijn zeer voordelig. Een koppeling met deur, poort en verlichting van de hal is geen enkel probleem.

Videofoon

Wenst u meer veiligheid voor u en uw gezin? Dan is een videofoon wellicht de betere keuze. Doordat deze systemen gebruik maken van een digitaal 2-draadssysteem kan elke klassieke parlofoon vervangen worden door een videofoon, zonder het vervangen van de kabels.

Systeem of bekabeling vervangen?

Wilt u een bestaand systeem laten vervangen? Dan gebruiken we uw bestaande bekabeling opnieuw. Doordat het nieuwe systeem digitaal is zal de geluidskwaliteit zeer goed zijn ten opzichte van het analoge systeem. Geen zorgen dus, kap en breekwerk is niet nodig.

Ip , telefooncentrale toepassingen

Heeft u een speciale toepassing? Dient er iets gekoppeld te worden met de telefooncentrale of wenst u de videofoon te laten toekomen op een pc? Contacteer ons en dan bekijken we samen naar de mogelijkheden.

App mogelijkheden

Wilt u de oproepen ook op uw smartphone binnenkrijgen? De deur opendoen als u niet thuis bent? Of aan de pakjes leverancier zeggen dat hij jouw pakje binnen mag achterlaten. Dan is de videofoon met app-toepassing wellicht iets voor u.

Gratis beveiligingsadvies en offerte!

Wenst u gratis beveiligingsadvies en de daaraanverbonden offerte? Neem dan contact met ons op en we komen u zo snel mogelijk helpen.