Camerabewaking

Bij camerabewaking is de beeldkwaliteit prioriteit nummer één. Heel wat camera’s hebben geen meerwaarde en waren dus beter niet geplaatst. Dat is bij Bevex niet het geval. Wij raden altijd kwaliteitscamera’s aan met de beste beeldkwaliteit. Omdat camerabewaking zó specifiek is komen wij steeds ter plaatse om met u de situatie te bekijken én een gratis en vrijblijvende offerte op te maken.

Beeldkwaliteit camerabeelden

De beeldkwaliteit van een bewakingscamera wordt vooral bepaald door de lens, het nodige infrarood licht en het aantal megapixels. Bevex bekijkt uw noden en doet een voorstel dat perfect bij u past.

Type bewakingscamera’s

Buiten de beeldkwaliteit heb je ook nog keuze tussen een aantal type bewakingscamera’s. Denk maar aan een grote of kleine camera, binnen of buitenopstelling, is er veel licht bij nacht of niet. Omdat deze keuze niet vanzelfsprekend is zullen we steeds luisteren naar uw wensen en u een gepast advies geven.

Exir camera

Door de lens te scheiden van de ir spot vermijd je weerkaatsing van het uitgestraalde licht. Door de grote ir spot is het nacht licht beter verspreid.

Mini dome

Door de lens te scheiden van de infra-rood spot vermijd je weerkaatsing van het uitgestraalde licht. Door de grote infra-rood spot is het nacht licht beter verspreid.

Dome camera

Deze standaard dome camera is uitstekend voor het gebruik binnen.

Varifocal bullet

Met deze camera kan er manueel worden gezoomd. Zo kan het juiste beeld ingesteld worden.

Mini PT camera

Deze bewakingscamera kan bewegen in de richting dat je wilt kijken.

Fish eye

Heeft u een volledig overzicht van de ruimte nodig? Dan kan u met deze bewaingscamera 360° rondkijken.

Beelden opnemen

Beelden worden steeds opgenomen op een opnametoestel. Naargelang het gebruik hiervan kan dit een eenvoudig toestel zijn. In meer geavanceerde situaties (bewaking, opvolging, ..) stellen we hier een server voor met de nodige software. We kunnen zowel permanent opnemen als op beweging en voor een periode zoals u wenst. Zolang we maar binnen het wettelijke kader blijven.

De app

De app geeft een aantal mogelijkheden. Zo kan u de beelden bekijken van overal waar u 4G verbinding heeft. Zowel live kijken als terugkijken. Het is zelfs mogelijk om in te zoomen met de app. Zo ziet u met de camerabawakingsbeelden nog beter wat u specifiek wil zien.

Beeldscherm of TV

Het specifiek beeldscherm voor camerabewaking kan 24/24 gebruikt worden. De tv enkel voor sporadisch gebruik.

Elke computer

De beelden kunnen op de pc bekeken worden met de browser of met gratis software.

Gsm of tablet

Alle android en apple apparaten kunnen uw bewakingsbeelden laten zien.

Gratis beveiligingsadvies en offerte!

Wenst u gratis beveiligingsadvies en de daaraanverbonden offerte? Neem dan contact met ons op en we komen u zo snel mogelijk helpen.