Alarmsystemen

Bevex heeft een aantal kwaliteitsvolle alarmsystemen in de aanbieding. We bekijken samen met u welke functionaliteiten het best bij u passen, zodat we een alarmsysteem kunnen aanbieden dat perfect voldoet aan uw noden. Draadloos alarmsysteem of toch liever bedraad? Touchscreen alarm of klassiek? Bevex heeft alle opties ter beschikking.

Mogelijkheden

In ons pakket van verschillende alarmsystemen zijn er die compleet draadloos zijn en dus geen enkele kabel dient geplaatst te worden. Alles werkt op batterijen. Andere systemen zijn volledig bekabeld. Uiteraard hebben beide systemen voor en nadelen en naar uw situatie zullen we u toelichten welk systeem het best past bij uw noden.

Bedraad

Draadloos

Hybride

Onze meest geplaatste merken

Visonic is een volledig draadloos alarmsysteem. Paradox is het meer complete alarmsysteem voor de particulier markt en heeft draadloze mogelijkheden.

Klavier

Het klavier is jouw grote infobord voor je alarmsysteem. Je kan het hier niet enkel mee inschakelen maar je kan hier ook storingen of open ramen detecteren.

Afstandsbediening

Het alarm op de meest eenvoudige manier bedienen doe je met de afstandsbediening. Zo kan je het ook in of uitschakelen van buitenshuis.

Met de app

De app maakt de bediening van het systeem eenvoudig. In en uitschakelen kan zelfs op vakantie.

De app

Bedien je alarmsysteem waar je ook bent. Je huis of bedrijf is altijd en overal zichtbaar. Bij een alarm kan je meteen een weloverwogen beslissing maken.

Wat doe je met de app:

  • Live alarmen ontvangen
  • Alarmsysteem in- en uitschakelen
  • Logboek bekijken
  • Naargelang het merk of systeem zijn er nog meer opties

De Voordelen:

  • Je huis of bedrijf bekijken vanop afstand.
  • Meteen actie ondernemen bij videoverificatie.
  • Gratis inbegrepen bij onderhoudscontract of omnium contract.
  • Vergeten het alarm in te schakelen? Geen probleem, dit kan ook vanop afstand.

Service

Onderhoud

Elk jaar dient er onderhoud te gebeuren op een alarmsysteem. Zijn alle batterijen nog voldoende opgeladen? Werkt alles nog naar behoren? Hebben bepaalde detectoren een poetsbeurt nodig? Werkt de communicatie nog enzovoort. Dit alles kan u zelf doen of kan u door ons laten doen op basis van een onderhoudscontract.

Controle vanop afstand

Heeft u bij ons een onderhoudscontract en maakt uw alarmsysteem het mogelijk dan kunnen wij een opvolging/ aanpassingen vanop afstand doen. Dit bespaart ons tijd en u de kosten.

Rookmelders

Rookmelders redden wel degelijk levens. Wanneer ze gekoppeld worden aan uw alarmsysteem wordt u ook op de hoogte gebracht als u niet thuis bent en kan u erger voorkomen. In eerste instantie wordt hier meestal niet voor gekozen maar dit is zeker een uitbreiding die de moeite waard is.

Meldkamer

Meldkamers geven u de geruststelling dat er steeds opvolging is van uw alarmsysteem. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om deze opvolging zelf te doen. Hier zijn heel wat mogelijkheden. We zullen ze uitvoerig met u bespreken.

Onze merken en systemen

Honeywell Galaxy

Honeywell Flex

NX8 (enkel service)

Visonic Powermax (enkel service)

Visonic Powermaster

Paradox

Advisor Advanced

Gratis beveiligingsadvies en offerte!

Wenst u gratis beveiligingsadvies en de daaraanverbonden offerte? Neem dan contact met ons op en we komen u zo snel mogelijk helpen.